Bakkerij apparatuur van kwaliteit

De bakkerij zal nooit kunnen verdwijnen uit het straatbeeld. Het straalt rust uit, het kneden van het deeg is bijna een mediterende bezigheid. De rust van de ambacht wil je natuurlijk terugzien in de winkelinrichting van de bakkerij. Een van de grote verkooppunten en aantrekkingskrachten van een bakkerij is de verse broodgeur die ‘s ochtends vroeg het hele pand zal omringen. Het is een vertrouwde plek dat, indien goed ingericht, veel klanten aan zich kan binden door de goede service en de gemakkelijke beleving.

De perfecte bakkerij winkelinrichting

De toonbank van de bakkerij is in elke zaak het middelpunt. Hier zal je als bakker de klanten te woord staan, nieuwe soorten brood laten proeven en jouw experimenten tentoonstellen. Vergeet niet dat een toonbank doorgaans vol mag staan met al het lekkers dat je verkoopt. De juiste breedte en lengte voor jouw winkel is erg belangrijk om optimaal gebruik te maken van het winkeloppervlak. Naast dat de toonbank een essentiële rol vervult in de winkelinrichting van de bakkerij, kan je ervoor kiezen om alles in speciale vitrines te laten zien of de winkel zo inrichten dat de klant zelf producten zoals afgebakken broodjes kan pakken.

De bakker en de apparatuur

Als bakker is de apparatuur die je kiest voor jouw winkel afhankelijk van de producten die je wilt verkopen. Bakkerijen bakken zelf meestal het eigen brood, wat aangeraden wordt. Dit brengt de kenmerkende, heerlijke broodgeur met zich mee en zorgt daarnaast voor de expertise en vakkundigheid die de klant bij een bakkerij verwacht. De apparatuur die in de bakkerij komt zal een aankoop zijn dat jaren mee zal gaan. Kwaliteit staat dus voorop. Daarnaast komt een goede kwaliteit aan apparatuur ook ten goede aan de kwaliteit van de producten zoals verse afbakbroodjes en heerlijke, rustieke broden. Er moet in de winkel ruimte zijn waar de klant niet kan komen, voor jouw kassa en voor de snijmachine bijvoorbeeld.

Een breder assortiment

Goede, betrouwbare bakkerij apparatuur zorgt voor kwalitatief goede producten. Met een goede basis aan producten kan jij jouw assortiment door nieuwe apparatuur al snel uitbreiden. Een breder assortiment betekent meer aantrekkingskracht op potentiële klanten. jouw klanten zullen de innovatieve ingevingen zeker kunnen waarderen.

Een greep uit onze opdrachtgevers